Vil du bli Aktivitetsguide?

Vi vet det er mange idrettsinteresserte der ute som har tid til overs, og som kanskje også ønsker å føle de er til nytte i hverdagen. Det være seg pensjonister, studenter eller andre. Alle med idrettsglede i seg, og kanskje et sterkt ønske om at alle skal få oppleve hva idrett/ aktivitet kan bety i hverdagen.

Vi utvider aktivitetsguideprosjektet vårt i Tromsø Idrettsråd, og er ute etter 3- 4 nye aktivitetsguider. Vår flotte Mohammed Ahamed har denne rollen i dag. Vi ønsker oss aktivitetsguider av begge kjønn.

Som aktivitetsguide blir du en tillitsperson mellom hjem og aktivitet i en periode. Det handler bl.a å finne ut av interesser, bosted, forutsetninger og aktuelle aktiviteter for det enkelte barn i Tromsø. Deltagelse i norsk idrett innebærer også som regel stor involvering fra hele familien- og for mange er dette en ukjent verden. I denne verden er aktivitetsguiden handa å holde i til man føler seg trygg og inkludert i idretten. Som aktivitetsguide er du tilgjengelig en tilmålt tid, og selvstendighet for barnet/ familien er målet.

Alle aktivitetsguider får et 4 timers kurs før de går i gang og veiledning underveis. Start er august 2015.

Ved siden av å være glad i idrett/ aktivitet, ønsker vi at du;

  • har tid til overs ( noen timer per uke)
  • er glad i mennesker
  • har omsorgsevne
  • er en person å stole på

Som aktivitetsguide, og gjennom idretten kan du gjøre en forskjell for barn/ familier i Tromsø.

Ta kontakt med meg på innboks, mail: britt.leandersen@nif.idrett.no eller telefon 93670590- og spre gjerne videre.

 

Vennlig hilsen

Tromsø Idrettsråd / Idrett og inkludering

Britt Leandersen

Mobil: 93670590