Kjenner du årets unge ildsjel?

Den nasjonale prisen Årets ildsjel deles i 2016 ut til en frivillig under 26 år! Kjenner du en ung ildsjel som utgjør en forskjell for idretten og sitt lokalmiljø? En inspirasjonskilde og et forbilde for neste generasjon frivillige?

Ungdoms-OL på Lillehammer sørger for at 2016 blir ungdommens år.  Derfor går prisen «Årets ildsjel» som deles ut på Idrettsgallaen 9. januar, til en frivillig under 26 år.  Vi oppfordrer alle organisasjonsledd til å finne unge kandidater med et glødende engasjement for å skape noe for andre.  I perioden 1. – 28. oktober kan man nominere sin kandidat til Årets ildsjel.  – Prisen er en flott anledning for hele Idretts-Norge til å vise sin takknemlighet til alle unge ildsjeler og frivillige i små og store idrettslag, sier idrettspresident Tom Tvedt.  Nominer og les mer om kriteriene til Årets ildsjel på www.ildsjel2016.no Det vil bli kåret en fylkesvinner fra hver idrettskrets i landet som går videre til en finale. Fylkesvinneren får være tilstede under YOG 2016. Fylkesvinner i Troms blir premiert under Fakkelstafett-arrangement i Tromsø 13.januar.

Troms idrettskrets tildeler kr.10.000 til den unge ildsjelen fra Troms som blir fylkesvinner. Midlene skal benyttes til ungdomsidrett i idrettslaget til den unge ildsjelen.